2021. november 15., hétfő

UEFA-kvalifikáció: 1. forduló (2.5 Felett/Over 2.5 tippek)

 Lengyelország vs Magyarország Tippelés

Három egymást követő győzelem után Lengyelország Magyarországot fogadja a vb-selejtezők első fordulójának következő és egyben utolsó mérkőzésén. A Sasok továbbjutottak a selejtezők következő fordulójába, míg Magyarország kiesett a 2022-es világbajnokságról.


A gólok csak úgy záporoztak a legutóbbi mérkőzéseken Lengyelországban, amely az utolsó öt próbálkozásból 18 alkalommal talált a hálóba. Magyarország szintén négy gólt szerzett legutóbbi mérkőzésén, és az előző öt meccsén hét gólt szerzett. A két csapat legutóbbi négy H2H-meccséből háromban 2,5 gól felettit láthattunk. Mindezek a statisztikák tehát arra utalnak, hogy ezen a mérkőzésen ismét sok gólt fogunk szerezni.

 Lengyelország vs Magyarország  Tipp: Összes gól - 2.5 felett

San Marino vs Anglia Tippek Előrejelzés

Anglia a következő, San Marino elleni mérkőzésen mindenképpen szeretné megerősíteni közvetlen továbbjutását a 2022-es világbajnokságra. A vendégek már kiestek, miután a csoportkörben hosszú vereségsorozatot szenvedtek.


San Marino első sora csúnyán megbukott a csoportmérkőzéseken, és az elmúlt öt mérkőzésen mindössze egy gólt szerzett. Anglia azonban ebben a tekintetben szemben áll riválisával, és gólokban bővelkedik. Az elmúlt öt mérkőzésen 16-szor találták el a hálót. Anglia ráadásul minden egyes San Marino elleni mérkőzésen ötnél több gólt szerzett. Mindezek alapján a La Serenissima nehéz helyzetbe kerülhet, de a vendégek képesek lennének egy gólgazdag végeredményt begyűjteni ezen a mérkőzésen.

San Marino vs Anglia tipp: Második félidő Összes gól -  2.5 felett

Skócia vs Dánia Tippelés

Skócia és Dánia a vb-selejtezők első fordulójának utolsó összecsapásán csap össze egymással. A vendégek kvalifikálták magukat a 2022-es világbajnokságra, míg Skócia a második fordulóba jutott.

Skócia és Dánia is következetesen gólt szerzett az utóbbi mérkőzéseken. A hazaiak az utolsó öt meccsükből, míg a vendégek az utolsó 12 találkozójukon nem hibáztak a gólszerzésben. A csapatok közelmúltbeli H2H-meccseinek többsége BTTS eredmény nélkül ért véget, de ezen a mérkőzésen várhatóan trendfordulóra számítunk. Skócia azonban két egymást követő tiszta meccs után két gólt szerezve lép pályára, és valószínűleg alacsony pontszámra fogják korlátozni riválisukat.

Skócia vs Dánia tipp : Mindkét csapat szerez gólt - Igen

Javasolt fogadóirodák: 
@ Betfair (Saját szorzónövelés + Exchange)




0 comments:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.