2021. november 13., szombat

Liga 1 Anglia + BTTS Ingyen tippmix tippek mára

 A múlt hétvégi tippmix-tippekkel szép eredményt értünk el, így most újabb tippekkel jelentkezünk Angliából. Ezúttal az első és a második ligából, valamint néhány BTTS tippel.

Accrington vs Plymouth - Anglia Liga 1 - Tipp: (2) Plymouth győzelemre

Indoklás: A jó formában lévő Plymouth Argyle azzal a tudattal utazik az Accrington Stanley-hez, hogy egy szombat délutáni győzelemmel visszaveszi a League One tabellájának első helyét. A házigazdák úgy néz ki, hogy ebben a szezonban ismét a középmezőnyben fognak végezni. A csapatnak borzalmas szeptembere volt, amikor mindössze egy meccset nyertek, de azóta talpra álltak, és jelenleg 4 meccs óta veretlenek. A házigazdák meglehetősen jól teljesítettek ebben a szezonban, különösen a hazai meccseken, de az osztály egyik legjobb csapata lesz az ellenfelük. Mi arra fogadunk, hogy a vendégek éppen csak átgázolnak ellenfelükön, tekintettel a kiváló formájukra.

Ryan Hardy, aki a csapat legjobb góllövője és a liga 4. legjobb góllövője, kellene, hogy legyen az, aki hozzásegíti csapatát ahhoz, hogy újabb 3 pontot szerezzenek.

Wycombe vs Portsmouth - Anglia League 1 - Tipp:  Wycombe 1.5+ Csapatgól


A Wycombe októberi remek formája miatt Ainsworth menedzser kapta a hónap menedzsere díjat. A november nem úgy indult, ahogy a szurkolók remélték, az Ipswich elleni hazai vereséget egy döntetlen követte az FA-kupában, majd a hétközi súlyos vereség az EFL Trophyban. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy a Wycombe az egyik jelölt a Championshipbe való feljutásért folytatott küzdelemre.

Mindkét csapatnál lesznek hiányzóik a nemzetközi elfoglaltságok miatt, de a Wycombe erős hazai mérlege és a Pompey hullámzó idegenbeli formája csak egy eredményt mutat itt. Szoros meccs lesz, és az elmúlt hetek után nem sok választja el ezt a kettőt egymástól, de úgy gondolom, hogy a Wycombe a szurkolók előtt visszavág és legalább kétszer betalál itt.

BTTS Tippek (BTTS - Igen)


Southend vs Woking
Wealdstone vs Barnet
Bristol Rovers vs Northampton


Javasolt fogadóirodák: 
@ Betfair (Saját szorzónövelés + Exchange)



0 comments:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.