2021. november 24., szerda

Foci tippek mára , Döntetlen tippek mára a Bajnokok Ligájából, Európa Ligából

Ma ismét foci tippeket adunk a Bajnokok Ligája és az Európa Liga mérkőzéseiről. Mint mindig , ez a blog csak ingyenes tippmix tippeket oszt meg, az elemzéseket csak iránymutató eszközként kell használni, nem pedig fogadási stratégiaként.

Besiktas vs Ajax Fogadási tippek, előzetesek

Bár az Ajax már bebiztosította a csoportelsőséget, miután mind a négy eddigi mérkőzését megnyerte, arra számítunk, hogy a Besiktas ellen is folytatják a sorozatot, amelyet az első meccsen 2-0-ra vertek. A Besiktas minden meccsét elveszítette a csoportban, így megpróbálnak majd legalább néhány pontot szerezni, de az Ajax olyan remek formában van.

Besiktas vs Ajax Tippmix Tipp: Ajax AH-1

Az elefántcsontparti válogatottban játszó francia csatár fantasztikusan teljesít az idei szezonban az Ajax színeiben, tizenegy bajnoki mérkőzésen hét gólt szerzett, négy Bajnokok Ligája-mérkőzésen pedig hét gólt szerzett! Mivel arra számítunk, hogy az Ajax megnyeri ezt a mérkőzést, és gólokat is várunk, logikus az is, hogy Haller legalább egyszer a hálóba talál.

Besiktas vs  Ajax Tippmix Tipp: Sebastien Haller gólt szerez

Atletico Madrid - AC Milan mérkőzés előzetese

Miután az AC Milan a hétvégén elkönyvelte szezonbeli első vereségét a Serie A-ban, úgy véljük, hogy szerdán újabb vereségre készülnek, amikor Madridba látogatnak. Mindkét csapat még versenyben van a csoport második helyéért, de az Atletico már három ponttal előzi meg a Milant, amely eddig csak egy pontot tudott szerezni. Ráadásul az Atletico már az első párharcban is legyőzte a Milant Olaszországban, így egyértelmű, hogy miért ők a mérkőzés favoritjai.

Atletico Madrid vs AC Milan tippmix tippek: (1) Atletico Madrid győzelem

Rapid Vienna vs West Ham tippmix elemzés

A West Ham négy forduló után a csoportjában már nagyon közel áll ahhoz, hogy bebiztosítsa az első helyet. A Kalapácsosoknak jelenleg tíz pontjuk van, és egy Rapid Vienna elleni győzelemmel bebiztosítanák a csoport első helyét. A West Ham már egyszer legyőzte a Rapidot az első találkozójukon Londonban, és mivel a Rapid Európában küzd, így a visszavágót is a West Ham nyerheti.

Rapid Vienna vs West Ham tippmix tipp: (2) West Ham győzelem

Döntetlen tippek mára - Monaco vs Real Sociedad 

A Monaco arra törekszik, hogy továbbra is csoportelső maradjon a Real Sociedad előtt, amely négy csoportmeccséből háromszor döntetlent ért el. A Real Sociedad La Liga-formája is kissé visszaesett. Az idegenbeli mérkőzéseken a Real Sociedad nem biztos, hogy a legjobb fogadás. Ugyanakkor a Monacóból hiányzott a sürgetés, hogy olyan győzelmeket szerezzen, amelyekkel kényelmes helyzetbe kerülhetett volna a csoportelsőségért.

Monaco vs Real Sociedad tipp: Döntetlen





0 comments:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.