2021. június 27., vasárnap

Tippmix tippek mára - Belgium vs. Portugália - EURO

 Belgium június 27-én az Estadio de la Cartuja stadionban Portugáliával csap össze az Euro 2020 16-os kiütéses szakaszában. A tippelés nehézsége innentől kezdve egyre nő.

Belgium a csoportkörben várt 3 győzelemmel és mindössze egy kapott góllal a csoportmérkőzések során várhatóan könnyedén jutott be a 16 közé. Ezzel a Vörös Ördögök győzelmi statisztikája 4 meccsre nőtt, veretlenségi mérlegük pedig elképesztő 12 meccsre emelkedett minden versenyben. Portugália ellen azonban nem túl meggyőző a teljesítményük. Az elmúlt 4 találkozón a belgák képtelenek voltak legyőzni Cristiano Ronaldo csapatát, legutóbb idegenben szenvedtek 2-1-es vereséget. 

Portugália túlélte a halálcsoportot Németország és Franciaország mellett (Magyarország nagyszerű küzdelemért említést érdemel), és csak a harmadik helyet tudta megszerezni, hogy a belgák ellen játszhasson. Bár az utóbbi 10 mérkőzésükből csak kettőt veszítettek el, az utóbbi időben minden alkalommal, amikor a világranglista top helyezettje ellen játszanak, kétségessé teszi, hogy vasárnap este tiszta lappal indulnak. Mindazonáltal a Belgium elleni veretlenségi sorozatuk is reményt ad nekik.

Tippmix tippek mára  - Belgium vs. Portugália -  Tipp: Mindkét csapat lő gólt? Igen

@1.75 Unibet (Szerezz ingyenes fogadást az Európa-bajnokságra!)

Tippmix tippek mára  - Belgium vs. Portugália -  Tipp: Pontos végeredmény : 1-1 

@6.00 Unibet (Szerezz ingyenes fogadást az Európa-bajnokságra!)

Izgalmas összecsapás lesz, amely akárhogy is alakulhat. Mindkét csapatban megvan a kellő minőség ahhoz, hogy a torna legvégső szakaszába jusson, de az út egyikük számára véget ér. Úgy látjuk, hogy ez a meccs a hosszabbításba és végül a büntetőpárbajba torkollik. Mindkét csapat nagyon hatékony volt eddig, és bármelyik csapat ellen képesek gólt szerezni.

0 comments:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.