2021. június 28., hétfő

Tippmix tippek kombináció - Franciaország vs. Svájc - Euro

 Franciaország nem nyűgözött le minket az EURO-n, de az igazi, a kieséses szakasz csak most kezdődik.Franciaország nem nyűgözött le minket az EURO-n, de az igazi, a kieséses szakasz most kezdődik.Didier Deschamps csapata a Németország elleni bevezető diadal után két döntetlent ért el Portugália és Magyarország ellen. Igaz, hogy a legerősebb, F csoportba kerültek, de ez nem lehet mentség.

Svájcnak gondjai voltak az első két mérkőzésen Wales és Olaszország ellen, amelyeken csak egy pontot szereztek, de Törökország ellen minden a helyére került, és 3-1-es győzelemmel ez a válogatott kiharcolta a kieséses szakaszba jutást.

Franciaországnak lehet, hogy nincs elég energiája, de favoritnak számítanak ezen a meccsen, azt várom, hogy ezúttal is hatékonyak lesznek, és megmutatják, miért ők az egyik legnagyobb esélyesei ennek a bajnokságnak. A Franciaországban játszó sztárok sokat segítettek nekünk abban, hogy a franciák győzelme mellett döntsünk, összesen több mint 2,5 góllal.

Franciaország csapathírek

Ousmane Dembele sérülés miatt befejezte az EURO-n való játékidejét, és még nem hallottunk arról, hogy mi van Lucas Digne-nel. Digne Portugália ellen szedett össze sérülést. Ezen kívül az összes többi játékos készen áll, és úgy gondolom, hogy ez bőven elég lesz Svájc legyőzéséhez és a kieséses szakaszba jutáshoz.

Svájc csapathírek

Svájcnak nincs gondja sérült játékosokkal. Kiderül, milyen taktikát választ Petkovic válogatott, mert Franciaország ellen meg kell találnia a módját, hogy lezárja a kapu megközelítését, és valószínűleg egy védekezőbb felállást fog alkalmazni. A hosszabbítás nem dől el, de a svájciaknak keményen meg kell majd dolgozniuk azért, hogy legalább ilyen eredményt érjenek el a végén.

Tippmix tippek kombináció - Franciaország vs. Svájc : Franciaország - Meccs győztese +  Gólok 2.5 felett

@2.88 Unibet (Szerezz ingyenes fogadást az Európa-bajnokságra!)

0 comments:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.