2021. június 22., kedd

Megbízható tippmix tippek - Csehország vs. Anglia

Annak ellenére, hogy ugyanannyi pontjuk van, mint feljutó riválisuknak, Csehország több gólt lőtt, mint Anglia. Jaroslav Silhavy csapata a Skócia elleni létfontosságú 2:0-ás győzelemmel nyitotta meg a kampányt. Ezt követte a Horvátország elleni 1:1-es döntetlen, bár úgy tűnt, Csehország közelebb áll egy újabb győzelemhez. Patrik Schick tűzben van, miután mindhárom gólját megszerezte csapatának az EURO-n, és jelentős veszélyt jelent majd a Három Oroszlánra. Csehország a tökéletes pillanatban emelte fel a formáját, és az utolsó három meccsén gólt szerzett. Egy pont ebből a mérkőzésből azt jelentené, hogy a csoportkör első helyén fejeznék be a csoportkört. 

 Anglia sikeres rajtot vett, hiszen Raheem Sterling győztes góljának köszönhetően legyőzték Horvátországot. Amikor azonban mindenki arra számított, hogy Gareth Southgate csapata ott folytatja, ahol abbahagyta, gól nélküli döntetlent könyvelhettek el Skócia ellen. Bár domináltak a britek csatájában, Harry Kane és a fiúk nem tudták feltörni a fegyelmezett skótokat. A Háromoroszlánosok az utóbbi időben verhetetlenek hátul, hiszen az elmúlt négy meccsen mindvégig megőrizték a tiszta lapot. A befejezéseik azonban nem voltak kiválóak, hiszen Anglia az előző négy alkalommal nem tudott egy gólnál többet szerezni.

Megbízható tippmix tippek - Csehország vs. Anglia : Csehország +1.25 Ázsiai hendikep

@1.70 Unibet (Szerezz ingyenes fogadást az Európa-bajnokságra!)

Anglia az utolsó négy meccsén kevés gólt lőtt a kiváló védekezés és a gyenge támadójátéka miatt. Újabb szoros összecsapásra számítunk, amelyen két gólnál többet nem kellene látnia a közönségnek.

0 comments:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.