2021. június 20., vasárnap

Tippmix tippek - Észak-Macedónia vs. Hollandia - Euro

 Annak ellenére, hogy az első két fordulóban bravúrosan szerepelt, Észak-Macedónia pontok nélkül a csoport utolsó helyén áll. Miután az első euro 2020-as meccsükön kikaptak Ausztriától, Risovi Ukrajnával szemben vereséget szenvedett. Ennek ellenére Igor Angelovski csapata tisztességesen képviseli hazáját, és Amszterdamban újabb bravúros szereplést céloznak meg. Stefan Ristovski és a fiúknak azonban szigorítaniuk kell a védekezésen, ezen a tornán öt gólt kaptak. Észak-Macedónia elég tisztességesen helytállt elöl, hiszen az utolsó nyolc mérkőzésükön gólt szereztek. Az eddigi legjobb teljesítményükre van szükségük ahhoz, hogy veretlenek maradjanak ezen az összecsapáson.

Hollandia eddig tökéletes teljesítménnyel rendelkezik, bár az euro 2020-ban nem brillíroztak. Hollandia az első mérkőzésen 3:2-re legyőzte Ukrajnát, de 2:0-s vezetésük után hagyták, hogy az ellenfél egyenlítsen. Ausztria ellen magabiztos 2:0-s győzelmet arattak, de úgy érzem, hogy ez a csapat sokkal jobbra is képes lenne. Ennek ellenére Frank de Boer csapata eleget tett ahhoz, hogy bebiztosítsa helyét a kieséses szakaszban, és az első helyet célozza meg. Memphis Depaynek és a fiúknak folytatniuk kell a kiváló munkát elöl, és a nyolcaddöntőből bármi lehetséges. Hollandia ott akarja folytatni, ahol abbahagyta, és győztesen zárni a csoportkört.

Tippmix tippek - Észak-Macedónia vs. Hollandia  - 2.5 Gól Felett

@1.55 Unibet (Szerezz ingyenes fogadást az Európa-bajnokságra!)

Ingyen tippmix tippek - Észak-Macedónia vs. Hollandia  - Félidő / Meccs győztese : Hollandia

@1.65 (csak félidő) Unibet (Szerezz ingyenes fogadást az Európa-bajnokságra!)

Annak ellenére, hogy az első két fordulóban bravúrosan szerepelt, Észak-Macedónia szerzett pontok nélkül a csoport utolsó helyén áll. Miután az első euro 2020-as meccsükön kikaptak Ausztriától, Risovi Ukrajnával szemben vereséggel bukott. Ennek ellenére Igor Angelovski csapata tisztességesen képviseli hazáját, és Amszterdamban újabb bravúros szereplést céloznak meg. Stefan Ristovski és a fiúknak azonban szigorítaniuk kell a védekezésen, ezen a tornán öt gólt kaptak. Észak-Macedónia elég tisztességesen helytállt elöl, hiszen az utolsó nyolc mérkőzésükön gólt szereztek. Az eddigi legjobb teljesítményükre van szükségük ahhoz, hogy veretlenek maradjanak ezen az összecsapáson.


0 comments:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.