2021. augusztus 1., vasárnap

Kik a leghíresebb nyerőgép-szolgáltatók Magyarországon?

 A nyerőgépeket az Egyesült Államokban találták fel, de számos országban segítik a fejlődését és alakulását az évek során. Hosszú utat tettek meg a kézzel mozgatott gépektől, és online játékra is elérhetőek. Nézd meg a nyerőgépek legnagyobb gyűjteményét a nyerogep.com oldalon.

A legnépszerűbb nyerőgép-szolgáltatók Magyarországon 2022-től a Pragmatic Play, a Spinomenal, a Betsoft és a NetEnt.

Pragmatic Play

A 2007-ben alapított Pragmatic Play több mint 20 különböző joghatóságban rendelkezik engedéllyel és tanúsítvánnyal. A 31 nyelven (köztük magyarul is) biztosított szoftverek, és a nyerőgépek mellett élő kaszinójátékokat is kínálnak. 

A Pragmatic Play könyvtára hatalmas, video lost, klasszikus nyerőgépeket, asztali játékokat és rengeteg jackpotot kínál. Több EGR B2B és MGA Best slot díjat is kapott a kiemelkedő produkciókért.

Spinomenal

A Spinomenal egy 2014-ben alapított szoftvercég. Számos pénznemet támogatnak, az elsők között vannak a kriptovaluta támogatással. Céljuk, hogy kiváló minőségű, vonzó és könnyen játszható, platformokon átívelő online kaszinójátékokat készítsenek.

Figyelembe véve a cég népszerűségének növekedését és figyelembe véve a növekvő játékosbázisukat, a Spinomenal jövője nagyon fényesnek tűnik.

NetEnt

A Svédországban 1996-ban alapított Net Entertainment az online szerencsejáték-ipar egyik vezető játékmegoldás-szolgáltatója. Kiváló minőségű játékszolgáltatásokat nyújtanak eredeti témákkal, egyedi perkkel és kiváló grafikával.

Sok játékos számára a NetEnt játékai a legjobbak az iparágban. A csoport hírneve a tetőfokára hág, és jogosan.

Több ezer nyerőgépek online játszhatóak a legjobb szolgáltatóktól.




0 comments:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.