2021. július 24., szombat

Foci tippek mára + Werder Bremen vs. Hannover 96 tippmix tipp elemzés

 Foci tippek mára - Werder Bremen vs.  Hannover 96 tippmix tipp

A már kiesett Werdernek egy célja biztosan van ebben a szezonban, mégpedig az, hogy a 2. Bundesliga végeztével visszatérjen a német elitbe.

Volt egy jó felkészülési időszakuk, amely hét barátságos meccsből állt, amikor is nagy potencia mutatkozott, de a Zenit és a Feyenoord elleni keményebb meccseken nem sikerült jobban bizonyítaniuk.

Felülnézve, a szereplésük ígéretes, és előttük áll egy tökéletes lehetőség, hogy újrakezdjék a dolgokat, és visszakerüljenek a Bundesligába, ahol véleményem szerint biztosan a helyük van.

A Hannover az előző szezonban nem tartott a kieséstől, de a középszerű szereplésük miatt nem volt abban a helyzetben, hogy a feljutó helyekért harcba szálljon.

A felkészülési mérkőzéseik során nem brillíroztak, hiszen hat találkozóból mindössze egy győzelmet tudtak elkönyvelni, és valószínűleg még mindig keresik a szikrát.

Werder Bremen vs  Hannover 96 tippmix tipp : Werder Bremen győzelme

Bár a Werder az elmúlt szezonban elég kellemetlen tapasztalatokat szerzett a kiesés formájában, mégis egy olyan csapatról van szó, amely nem is olyan régen még a világ legjobb csapatai ellen is megmérkőzött, ez a tény pedig bőven elég ahhoz, hogy okkal kerüljön esélyes pozícióba ebben a szezonban.

Foci tippek mára

Radnicki Nis vs Napredak - BTTS Igen
Floreat Athena vs Bayswater City - 2.5 Felett
Perth SC vs Cockburn City - Perth SC  nyer
Atletico Nacional Medellin vs Deportes Tolima -   Medellin nyer
Deportivo Cuenca vs Club Sport Emelec - BTTS Igen
Khimki vs Zenit St. Petersburg - Zenit AH -1




0 comments:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.