2021. július 2., péntek

Tuti tippek mára - Csehország vs. Dánia - Euro

Csehország döcögős, de mégis sikeres utat járt be a negyeddöntőig. Jaroslav Silhavy csapata már az EURO 2020 nyitómeccsén ünnepelhetett, és az a meccs döntő fontosságú győzelemnek bizonyult. Horvátország ellen 1:1-es döntetlennel szereztek egy pontot, mielőtt a csoportkör utolsó fordulójában kikaptak Angliától. Bár Csehország egy tisztességes csapat, nagyon kevesen gondolták, hogy ki tudják ejteni Hollandiát. Tomas Soucek és a fiúk azonban nagyon fegyelmezett teljesítményt nyújtottak, és sikerült kihasználniuk az ellenfél létszámfölényét. Patrik Schick klinikus volt az ellenfelek hálója előtt, négyszer talált be a tornán. Csehország még nem kapott meccsenként egyszernél többet az EURO 2020-ban, és egy újabb szoros kiállítás közelebb viheti őket az elődöntőhöz.


 Dánia az Oroszország elleni meggyőző teljesítményének köszönhetően felszállt a kieséses szakasz utolsó vonatára. Kasper Hjulmand csapata tökéletes pillanatban emelte a formáját, hiszen sokkal könnyebb út vár rájuk az elődöntőig. A Christian Eriksen körüli kezdeti sokk ellenére a De rød-hvide-nak sikerült átcsoportosítania és magasra törnie. Dánia 4:0-s győzelmének köszönhetően kiejtette Wales-t, de sokkal szorosabb volt a meccs, mint amit az eredmény mutat. Kasper Dolberg tökéletes időzítésű duplája azonban jelentős előnyt hozott nekik. Dánia az előző két mérkőzésen nyolc gólt szórt el, és alig várja, hogy ezt a tempót tartani tudja. 

 Tuti tippek mára - Csehország vs. Dánia - Meccs győztese : Dánia

@2.15 Unibet (Szerezz ingyenes fogadást az Európa-bajnokságra!)


Bár Csehország az utóbbi időben változó formában van, a legutóbbi teljesítményükért elismerés illeti őket. Úgy tűnik azonban, hogy a dánok minden meccsen javulnak, és ezt az esélyt szeretnék megragadni. Ezért úgy gondoljuk, hogy Dánia itt bebiztosíthatja a győzelmet, és bejuthat az elődöntőbe.

0 comments:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.