2021. július 2., péntek

Ingyen tippek - Svájc vs. Spanyolország - Euro predikció

Vajon Svájc újabb hatalmas meglepetést tud okozni?

Svájc okozta az Euro 2020 legnagyobb meglepetését, amikor az utolsó fordulóban kiütötte a torna előtti favorit Franciaországot. Svájc teljesen megérdemelte a győzelmet, mivel felülmúlta a világbajnokokat, és nagyszerű jellemről tett tanúbizonyságot, amikor 3-1-es hátrányból felállt, hogy megszerezze a döntetlent, amely hosszabbításba és végül büntetőpárbajba torkollott. A fantasztikus eredmény ellenére a svájciak ismét egyértelmű esélytelenebbként lépnek pályára a Spanyolország elleni negyeddöntőben, ami a javukra válhat.

A spanyolok a csoportkörből továbbjutottak, de a Szlovákia elleni 5-0-s vereséget egy izgalmas, 5-3-as hosszabbításos győzelemmel követték a Horvátország ellen, és most, hogy már gólt is lőnek, Luis Enrique csapatát komolyan veszik. A spanyol védelemmel és a fordítási arányukkal kapcsolatban még mindig vannak aggályok, de amíg továbbra is lehetőséget teremtenek, addig mindig veszélyt jelentenek. Spanyolország egy frenetikus, végletekig kiélezett 90 percet, és talán többet is vár Svájc ellen, és nem látjuk, hogy bármelyik fél változtatna a nyitott, támadó stílusán, ha az eddig eredményesnek bizonyult.

Előre jelzett felállások - Mai ingyen tipp

Svájc várhatóan ugyanabban a 3-5-2-es felállásban kezdi a spanyolok elleni mérkőzést, amelyet Franciaország ellen is sikerrel vetettek be. Az Arsenal középpályása, Granit Xhaka azonban eltiltás miatt hiányozni fog.

Spanyolországnak nincsenek friss sérültjei a Horvátország ellen hosszabbításban aratott 5-3-as epikus győzelem után, így várhatóan így állnak fel a favoritok.

Ingyen tippek - Svájc vs. Spanyolország - Euro predikció - Mindkét csapat lő gólt  - Igen

@1.80 Unibet (Szerezz ingyenes fogadást az Európa-bajnokságra!)


Annak ellenére, hogy a két ország legutóbbi találkozói kevés gólt hoztak, gólgazdag meccsre számítunk az Euro 2020 negyeddöntőjében. Svájc legutóbbi hat mérkőzéséből ötön több mint 2,5 gól esett, beleértve a Franciaország elleni 3-3-as döntetlent. Spanyolország legutóbbi öt mérkőzéséből háromban is legalább három gól esett, Luis Enrique csapata pedig a legutóbbi két meccsén egyaránt öt gólt szerzett.

0 comments:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.