2021. június 19., szombat

Mai tippmix tippek - Spanyolország vs. Lengyelország - Euro

 Bár domináltak a svédek elleni mérkőzésen, Spanyolországnak nem sikerült mindhárom pontot begyűjtenie. Ennek eredményeképpen a mérkőzés gól nélküli döntetlennel ért véget, így a La Furia Rojának ezen a találkozón a győzelmet kell keresnie. Luis Enrique csapata zsinórban kilencszer nem kapott ki, de ez idő alatt sok döntetlenben volt részük. Ennek ellenére Diego Llorente és a legények stabilizálták a hátsó alakzatukat, hiszen az előző három alkalommal sikerült megőrizniük a tiszta lapot. A spanyoloknak azonban el kellene kezdeniük a lehetőségeiket gólra váltani, hiszen az elmúlt három mérkőzésen kétszer sem sikerült betalálniuk. A hazaiak nagyon közel kerülhetnek az első két helyezetthez, ha győzelmet ünnepelhetnek ezen a mérkőzésen.

Lengyelország nem kezdte pozitívan, hiszen 2:1-re kikaptak Szlovákiától. Bár sikerült egyenlíteniük és a fordulás szélén álltak, Grzegorz Krychowiakot kiállították, ami tönkretette az esélyeiket. Paulo Sousa csapata az elmúlt négy mérkőzésen nem kóstolt bele a győzelem ízébe, miközben a védekezésük meglehetősen aggasztó. Az Orly az előző nyolc találkozón mindössze egy tiszta lapot tartott meg, ami nagyban befolyásolta a mérlegüket. Másrészt Robert Lewandowski nem kap elég támogatást a csapattársaitól, és nem olyan veszélyes az ellenfelek kapusaira, mint a Bayern Münchenben. Nagyon nehéz feladat vár Lengyelországra, de nem fogják feladni.

Mai tippmix tippek - Spanyolország vs. Lengyelország - Azonos Meccs Multi: Félidő / Meccs győztese : Spanyolország

@1.78 Unibet ( Félidő : Spanyolország) (Szerezz ingyenes fogadást az Európa-bajnokságra!)

Spanyolország nem hagyhatja magát újra elbaltázni, hiszen ők a biztos favoritok ezen az összecsapáson. Úgy gondoljuk, hogy megfelelnek az elképzeléseknek, és a félidei előnyt is bebiztosítják.

0 comments:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.