2021. június 17., csütörtök

Ingyen tippmix tippek - Hollandia vs. Ausztria - Euro 2020

 A hazaiak győzelemmel nyitották meg az Euro 2020-as tornát, miután izgalmas mérkőzésen nyertek Ukrajna ellen. A gól nélküli első félidő után a másodikban tűzijátékot láthattunk. Hollandia 2:0-s előnyre tett szert, de Ukrajna labdarúgó-válogatottja visszajött a meccsbe. Végül Hollandia egy kései győztes találatnak köszönhetően 3:2-es győzelmet ünnepelhetett. Bár a házigazdák mindig magasra törnek a nagy tornákon, következetesebbé kell válniuk, ha meg akarják támadni a trófeát. Frank de Boer játékstílusát gyakran kritizálják, de az utóbbi időben tisztességesen bevált. Hollandia az előző öt alkalommal csak egyszer hagyta ki a győzelem lehetőségét, míg az elmúlt 11 mérkőzésen csak egyszer kapott ki. Memphis Depay és a fiúk ott akarják folytatni, ahol abbahagyták, és bebiztosítani a helyüket a kieséses szakaszban.

Ausztria nehezen küzdött Észak-Macedónia ellen, de végül mindhárom pontot begyűjtötték. Ez a győzelem véget vetett a hárommeccses nyeretlenségi sorozatuknak, és fontos önbizalom-növelést jelentett. Franco Foda csapata kiváló helyzetbe került a továbbjutáshoz, de a játékuk színvonalát még emelniük kell. Nagyobb kihívást jelentő ellenfelek várnak rájuk, és ez a mérkőzés kemény teszt lesz David Alaba és a fiúk számára. Ausztria tehetséges, de ugyanakkor tapasztalt csapattal rendelkezik, amely messzire juthat a versenyben. Elkerülhetik az Ukrajna elleni utolsó körös drámát, ha ismét sikerül ünnepelniük. Azonban nem lesz könnyű dolguk, hiszen Hollandia ellen idegenben lépnek pályára.

Ingyen tippmix tippek - Hollandia vs. Ausztria - Felett/alatt tipp: 2.5 Gól felett

@1.77 Unibet (Szerezz ingyenes fogadást az Európa-bajnokságra!)

Hollandia az utóbbi időben sok gólgazdag mérkőzésen szerepelt. A legutóbbi nyolc meccsükből hét 2,5 fölé ment, és lehet, hogy ez így folytatódik. Ausztria pedig egy olyan csapat, amely bármelyik csapat ellen képes gólt lőni.


0 comments:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.